I CONCURS DE FIGURES DE FOC DIABLES LA SALUT

Els Diables la Salut vam nèixer ara fa 25 anys celebrant una brutal Nit de Foc que deixaria amb la boca oberta a tothom que va poder gaudir-la.

25 anys després i amb el mateix esperit, celebrem a la Plaça que ens ha vist nèixer i créixer, el I CONCURS DE FIGURES DE FOC DIABLES LA SALUT on les Colles de Diables de Sant Feliu competiran a l’estil de la Salut per guanyar un Pernil i la participació a la nostra ‘Nit de Foc del 25è’ que tindrà lloc a les Festes de Tardor d’aquest any.

El Jurat que decidirà el guanyador del concurs estarà format per un representant dels Diables La Salut, un representant de cada Colla de Bestiari de Sant Feliu (El Drac de Sant Feliu, La Garsa i la Mula), un represenant de la Colla ‘Els Cremats’, un representant de la FETS (Federació d’Entitats Tradicionals de Sant Feliu de Llobregat) i un antic membre dels Diables La Salut.

A les 19h i per començar a crear l’ambient del concurs, podreu gaudir d’una tabalada conjunta amb la Percussió dels Diables La Salut, Els Timbalers Diables Rojos, La Garsa Timbalers, els Timbalers del Tro Falguera.

Esteu tots convidats a venir i veure què ens tenen preparats els Diables Rojos, els Diables La Garsa i el Tro Falguera, a més d’una petita demostració del Diables la Salut amb un parell de les nostres figures clàssiques.

(Servei de Barra a preus populars durant tot l’espectacle)

 

 

25è aniversari

 

Ja és oficial! Els actes de celebració del nostre 25è aniversari es faran el dissabte 29 de Juny!

Així que guardeu aquell dia perquè ja podem avançar que tindrem, entre d’altres, ‘watertag’ a l’aire lliure, gimcana i tallers per la canalla, barbacoa popular…

I en arribar la nit, celebrarem un peculiar concurs de figures de foc on hi participaran les colles de Diables de Sant Feliu per intentar demostrar quina podria estar a la nostra alçada i cremar a la Nostra Nit del Foc del 25è !!!

En breus donarem més detalls de tot plegat!!

SA, SA, SA, SALUT!!

25è aniversari diables la salut
 

Final apoteòsic de les festes majors de Sant Feliu de Llobregat 2012

El passat diumenge 14 d’octubre van culminar les festes majors del nostre poble amb la brillant actuació de la Nit de foc de diables La Salut. Combinant efectes malabars de foc i llum amb l’aparició dels diables oferint-nos tota mena d’acrobàcies barrejades amb l’estrèpit dels petards i les espurnes. A més els nostres tabals van proporcionar a la Nit de foc una tabalada especial a tocs de djembés i darbukas fent que tot tingués un caire més tribal.

No cal dir que diables La Salut no només ha fet presència en la seva Nit de foc, se’ls ha pogut veure i gaudir al seguici d’entremesos (ballant amb la resta de colles de foc el popular ball de diables), el correfoc infantil, el correfoc, cercavila i per últim la ja anomenada Nit de foc.

Esperem i desitgem que tothom hagi gaudit tant com nosaltres de les festes!!

Salut!!

 

P.D: pròximament podreu veure a la galeria les fotos el “making off” i els demés actes de les festes majors 2012.

Nit de foc aplaçada!

Després de l’ajornament per pluja de la Nit de Foc el passat dia 3, els Diables la Salut tornem per cremar la plaça aquest diumenge 10 de JUNY amb una Nit de Foc brutal on podreu gaudir de les figures clàssiques i les noves que tenim preparades!!

Ningú s’ho pot perdre!!!

(Aquest és un acte amb pirotècnia i foc real; és recomanable portar roba vella, ulleres, mocador i barret. I a qui no vulgui ser cremat, li aconsellem que s’ho miri de lluny.)

Enllaç al esdeveniment del facebook.

Nit de foc.

 

Concurs de joves talents

La Casa d’Oficis d’Animació Sociocultural en el marc del projecte Fem Barri, en col·laboració amb els Diables de la Salut i l’AVV La Salut organitza el “I Concurs de Joves Talents al Barri de la Salut de Sant Feliu de Llobregat” amb dos categories “Música i Dansa” i “Arts Escèniques” adreçat a grups de joves d’entre 16 i 34 anys. L’objectiu d’aquest concurs, emmarcat a les festes del Barri de la Salut, és promoure la participació juvenil als barris no cèntrics de Sant Feliu de Llobregat, generar un bon clima de convivència ciutadana, desenvolupar accions socials on els protagonistes siguin els joves i alhora és una manera de trobar nous talents del món de l’espectacle musical i teatral.

Podeu torbar tota la informació a la pàgina del facebook fen clic al següent enllaç:

https://www.facebook.com/concursjovestalents

 

Concurs de joves talents